در زمان جنگ، آنها مسئول مراقبت از جان خلیفه بودند و باید سکهها را به نام خلیفهی زمان خود ضرب میکردند. علاوه بر این، خطبههای نمازجمعه نیز به نام خلیفه خوانده میشد.
داریوش نظام شاهنشاهی هخامنشی را از نو بنا کرد و تشکیلاتی جدید را بنیاد گذاشت.
وضعیت معیشتی مردم در آن زمان خوب و مناسب بوده است. غذای رایج آنها جو بوده است که با آن نان، آش و غذاهای مختلف درست میکردند، از این رو غذاهای سالم خوبی میخوردند. همچنین گوشت نیز یکی از غذاهای آن زمان بوده است. شما میتوانید در مطلب غذا های ایران باستان در این باره بیشتر بخوانید.
هرودوت مورخ یونانی از راه شاهی بسیار نام برده است و درباره ایران در زمان هخامنشیان سخنان جالبی گفته است. او میگوید: “ایرانیان از کودکی به فرزندان خود آیین زرتشت را یاد میدهند تا راستگویی را سرلوح زندگی خود قرار دهند.
برخی از پژوهشگران مانند راولینسن بر این ایده هستند که مردم پارسوآش همان پارسیها بودهاند.
۴۲۶۲۷۹۱۹ نام آژانس: خیام سیر طوس خاوران مدیر عامل: امید مرشدلو شهر: نیشابور شماره تماس:
۰۵۱۴۲۷۲۳۹۹۹ نام آژانس: مهاجر شرق شهر فیروزه مدیر عامل: زهره لطفی شهر: نیشابور شماره تماس:
برای آگاهی از جزئیات این تور ها در ادامه با ما همراه باشید.
تپههای بازمانده از این شهر باستانی، در دوره معاصر توسط باستانشناسان فرانسوی کشف و مورد مطالعه قرار گرفت. از این تپه باستانی، آثار زیادی به دست آمد. کاخ اردشیر دوم، هفت تپه، ایوان کرخه و کاخ داریوش، از مهمترین بناهای این مکان هستند.
ما در “دستی بر ایران” ماموریت خود را کمک به همزبانان خود می دانیم تا اطلاعات موثق رفرنس و عمیق درباره ایران کسب کنند و سفر مسئولانه را جزء جدایی ناپذیر زندگی خود سازند.
سلسله هخامنشی در مدتی کوتاه توانست بخشهایی از یونان و بابل را زیر سلطه خود درآورد و جغرافیای سیاسی خود را توسعه دهد.
۰۵۱-۴۲۲۴۲۹۴۲ نام آژانس: دنا گشت مدیر عامل: محمدحسین متین فرد شهر: نیشابور شماره تماس:
گروه هزار نفریِ نخست، یعنی هنگی که نیزههایش به انار زرین ختم میشد، «هنگ محافظان» بود. اینها همه پارسی بودند و بسیار مشهور و هراسانگیز.
در اصل بردگان همان جایگاه اجتماعی را داشتند که اسیران جنگی. اما آنچنانکه پیداست، ناظران پارسی «بردهدار» نبودهاند.